Belajar YMan

Beberapa mungkin belum tau cara YMan alias chat mempergunakan Yahoo!Messenger dan/atau menggunakan pidgin dan tools chat lainnya.

Untuk sementara, kita pake Yahoo!Messenger yang akan kita sebut YM saja.

  1. Pastikan Anda memiliki Yahoo!Messenger. Untuk mendapatkannya, Anda bisa donlod di situs messenger Yahoo!
  2. Setelah selesai donlod, instal deh di PC Anda,
  3. Nah, pastikan Anda memiliki akun di Yahoo!, alias alamat email di Yahoo!. Mungkin temen-temen bingung, Yahoo!ID tuh apa? Yahoo!ID itu adalah username Anda sebelum @yahoo.com dsb. Misal, klo saya punya alamat email epugi_06@yahoo.co.id, maka Yahoo!IDnya adalah epugi_06 😉
  4. Nah, run atau jalankan YM Anda, masukkan Yahoo!ID dan password email Anda.
  5. Klik tombol “Sign In”.

Ada pertanyaan tentang nambah temen di YM. Mudah kok, t

  1. tinggal klik tanda + (plus sign) di kiri atas untuk yang pake YM 8, atau klo yang pake YM 9 [buat yang baru donlod kemungkinan besar pake YM 9] sama aja sih dasarnya mah, atau pilih “Contacts” >> “Add a contact”
  2. masukin deh Yahoo!ID teman kita itu atau alamat email lengkap dengan @yahoo.com dsb.
  3. Klik Next. Untuk grup, klo belum bikin, biarkan default aja dulu. Trus klo bisa isikan sedikit keterangan, misal perkenalan Anda ke teman yang di-add biar mudah dikenali di “Enter a brief introduction (optional):”
  4. Send your name with this request as: -> buat nama tampilan kita di YMnya temen chat kita.
  5. Klik “Next”
  6. Trus klik “Finish” klo udah.
  7. Nah, Anda harus nunggu sampe temen kita menerima permintaan Anda. Tapi bukan berarti Anda ga bisa ngirim pesen ke dia. Tetep bisa kok.

Kali ini, kita bikin grup untuk “klasifikasi” kelompok temen-temen YM kita. Bisa berdasar sekolah dan sebagainya.

  1. Login/sign in ke YM.
  2. Klik Contact >> Organize Messenger List >> Create New Group
  3. Beri nama grupnya
  4. Klik OK
  5. Untuk mindahin temen-temen ke grup yang sudah dibuat, tinggal klik Contact >> Organize Messenger List >> Move to Group…

Atau bisa dengan cara instan alias cara cepet,

  1. di daftar YM kita ada satu grup default yang udah ada secara otomatis, klik kanan pilih Create New Group…
  2. masukkan nama grup nya.
  3. Untuk memindahkan ke grup, klik aja nama temen di daftar YM kita,
  4. untuk memilih lebih dari satu, tekan tombol CTRL+klik.
  5. Klo udah, drag n drop aja ke grup yang dituju.

Segituh dulu. Any questions? Please leave a comment here 😉

As long as you have that focus and mental aptitude no matter what your game as you can see with Jarred Hayne you can make it.”Asked if Hayne could be the first of many from Down Under to make the switch to the NFL, Williams said: “I hope so. Water temperatures were in the mid to upper 60s.”With all of these men being past, present football players, they do have a much larger physique than a lot of people,” Petty cheap jerseys wholesale Officer Robert Simpson said. Download or scan the image, and print it out on a sheet of printer paper. What to do? There are legitimate ways to make instant money online absolutely free. The company also funds teams to increase their effectiveness, by providing money for full time coaches, or sports psychologists, or perhaps by giving travel assistance to help team members move to the same city. They gamble. Finally, let’s hit the cue ball. Proper form involves keeping both feet planted firmly on the floor, back arched, shoulder blades squeezed together, inhaling as the bar is lowered and exhaling as the bar is pressed.. Before you take the exam, the NPTE needs proof that you eligible for the examination. Some people choose to use risers in between their two bearings. Grant calvary charge that failed them twelve years earlier in Doom. Those same Cowboys gave the Packers all they could handle in the divisional round and lost 31 26 at Lambeau Field. For biceps curls, stand on the middle of the band, grasp the ends of the band, and bend the elbows to pull the hands toward the shoulders. The league has increased the number of Thursday night over the years, but it has found its biggest success in selling some of the games, first to CBS, and now to CBS and NBC, cheap nfl jerseys because broadcast networks reach larger audiences than a league owned channel like NFL Network.. Three new non travel cases of the Zika virus have been found in Florida, including another person who doesn’t live in the one square mile area believed to be the hub of local transmission, bringing the number of cases confirmed there so far to 28. It will have to. After an easy jog or warm up routine, begin this drill by standing at the first line. But her most expensive culinary gadget by far is her Teforia tea infuser, which retails for $1,499. Most leagues have payouts for winning fighters, but nothing is guaranteed without a contract. The NFL has been fining players for celebrating after they score ray ban outlet touchdowns. And he answered himself: “You silly bugger! You’re the man!'”. I have studied about you in my science lessons wholesale jerseys and if it were not for you many other animals might become endangered also. Cheap mlb Jerseys

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *