Apa Yang Saya Lakukan Pada Klien Saya

Apa Yang Saya Lakukan Pada Klien Saya?

Sahabat, ini adalah tahapan yang saya lakukan secara proses jika ada diantara sahabat semua yang ada disini membutuhkan teman dalam mengoptimalkan Websitenya untuk berbisnis atau kepentingan lainya.
1. Yuk kita Silaturahim, akan ada berkah disana. Prinsip saya sendiri dalam berikhtiar adalah adanya keberkahan. Dalam keyakinan saya, seringkali besarnya sebuah penghasilan tidak menjadi ukuran keberkahannya. So, saya akan kejar keberkahan itu dengan membangun silaturahim, menambah saudara. Ya, jangan sungkan jika ingin membutuhkan jasa saya. Syarat yang utama & pertama kita silaturahim aja dulu, baik By Phone atau ketemu, ga masalah. Jadi ga jadi saya sendiri ga jadi beban sama sekali. Karena rejeki saya sudah selesai diatur sebelum saya lahir.
2. Dignosa, Site Audit. Ini tahapan kedua yang biasa saya lakukan. Seperti Dokter menangani Pasiennya, begitu pula saya lakukan terhadap Website yang akan saya kelola. Dengan Site Audit yang baik, maka goals yang ditetapkan, serta dari mana mulainya akan lebih terukur. Pekerjaan pun akan bisa terorganisasi dengan baik, Insya Allah. Oya, apakah ditahapan ini bayar? Don’t Worry..seringkali ini udah saya lakukan di awal banget. Bahkan pertama pada saat anda telepon dan curhat tentang Website anda, biasanya saya dengan senang hati akan bantu, do My Best.
3. Pembuatan MOU. Terkadang ada beberapa klien yang sangat percaya dan saya pun oke, kadang berjalan begitu aja. Bahkan ada yang udah jalan bertahun – tahun ga ada MOU, hehe..ga baik juga sih. Baiknya tetap ada yang tertulis.
4. Pembayaran DP. Kalo Jasa SEO, dibulan pertama pekerjaan dimulai, ditandai dengan DP. Dengn DP ini, saya akan berikan anda Bonus yang nilainya sama dengan DP tadi. Kalo SEO, biasanya saya akan berikan Saldo Iklan Google Free 600 ribu. Dengan demikian, anda tidak perlu menunggu lama agar ada prospek yang menghampiri anda. Haqqul yaqin, dengan Adwords sebelum pekerjaan SEO dimulai, dihari pertama pun Website anda sudah ada pengunjung dengan Keyword yang tertarget.
5. Garansi. Insya Allah saya garansi jika pekerjaan SEO belum berhasil, maka DP yang diberikan diawal akan saya kembalikan 100%.
6. Laporan bulanan & Pembayaran Jasa bulanan. Ini dilakukan diakhir bulan. Saya membuat laporan biasanya di Awal bulan dan dipertengahan bulan.
Nah, sahabat begitulah biasanya yang saya lakukan pada klien – klien saya yang lain.

But then again, he always has been my most difficult child. 1 in Glendale, Arizona.. So is ESPN trying to have its cake and eat jordans for sale it too here? Let’s just say it will be interesting to see whether it promotes its reporters’ book and reports on the “Frontline” documentary or if it backs away. Everything in this guide is reversible, and does not require destroying any precious antiques!. Anyone with the app can check in on how cheap jordans online their bodies are holding up as they make their final push, by following things cheap nfl jerseys like their heart rate, the pace they are climbing and their elevation.. The last World Cup was a disaster but there is real optimism now about the chances of Jones’s side in Japan in 2019. Tom Jackson, 10. Emotiv Lifesciences, wholesale nfl jerseys the company Le co founded, produces portable, high resolution EEG (electroencephalogram) brain scanning headsets that Le hopes will open new windows on the complex functioning of our brain. Also, who is taking the picture? World War I flying aces didn’t have dashboard cams, and unless a helpful gremlin stowed NFL Jerseys China away with the entire trunkful of equipment required to take a photograph 100 years ago, this photo is obviously staged.. Morally, the Republic was in a state of ferment and michael kors outlet online sale consequent weakness, which so often accompanies the period of social reform. Omalu named his discovery Chronic Traumatic Encephalopathy, soon learned of several more dead football players with similar issues, theorized many more were at risk of developing it, and marched straight to the nearest medical journal to publish his findings. “Looking is for free,” reads a suggestive note written by NFL star Reggie Bush. All in all, zone defenses create turnovers and make the other player have an actual drive down the field instead of giving up huge plays that can make any Madden player a rage quitter.. A friend of mine got circumcised on his mission. EBIT increased 19%, suggesting the company’s margins are improving. It’s a chair with wheels. Last summer, the seven time summiter co led a National Geographic to Mustang, in north central Nepal, to explore mysterious man made cave systems carved 700 feet high into the cliffsides. Some companies prefer to fund direct program costs which typically entail expenses for the program staff, materials, supplies and other program related expenditures. The phone does weigh a pretty heavy 120 g and with the dimensions of 112 x 53 x 18 mm it’s definitely nice and easy to handle, but it feels a bit bloated to hold within the palm when slid shut.The navigational pad is rather difficult to press, it feels tight and cumbersome, while the rest of the buttons also attempt to resist being pressed at least the keys have back lighting.

One thought on “Apa Yang Saya Lakukan Pada Klien Saya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *